Helhetslösningar för mark- & kanalisationsarbeten i järnvägsmiljö

Ockelbo kabelteknik har över 15 års erfarenhet inom mark- & kanalisationsarbeten i järnvägsmiljö. Vi tar oss an projekt över hela Sverige med utgång från Falun, Ockelbo och Arlandastad.

Nyheter

Här kan du se vad som händer hos oss

Långviksmon

Långviksmon

April 2021

Tillsammans med ammunitionsröjare från Göta Ingenjörregemente har vi sökt efter ammunitionsobjekt i marken. År 1952 exploderade två tågvagnar innehållandes ammunition i samhället Långviksmon.

Avverkning av träd

Avverkning

April 2021

Avverkning sker just nu i projektet Mellanblock Fagersta-Dagarn, detta gör vi under ledning av Signalbolaget.

Åsa-tunneln

Läckkabel i Åsa-tunneln

Mar 2021

Ockelbo Kabelteknik AB har fått förtroende att i Eltels ledning utföra utbyte av läckkabel i Åsa-tunneln, där både spårtunnel och servicetunnel involveras. Projektet har byggstart under v.13.

Tågstation

Mark- och kanalisationsarbeten

Mar 2021

Ockelbo Kabelteknik AB har fått förtroende att utföra mark- och kanalisationsarbeten för uppgradering av trafikinfo på Frykdalsbanan. Ordervärde ca 2 milj. Projektet har byggstart efter semestern.

Storskogen logotyp

Storskogen Group AB

Jan 2021

Sedan Januari månad 2021 ägs Ockelbo Kabelteknik AB av Storskogen Group AB, deras vision är att förvärva och driva välskötta och lönsamma bolag med ledande ställning på sin marknad, och vi är glada över att få vara en del av detta. Läs mer

Kontakta oss

Har du frågor eller vill jobba med oss?

Våra tjänster
Kontakta oss